Uniek interieurschrijnwerk met aandacht voor detail

interieur
Keukens

De keuken is het hart van je woning. Een ruimte waar je dagelijks in vertoeft, de juiste keukeninrichting is dus belangrijk. Of je nu houdt van een moderne keuken of een landelijke keuken, wij ontwerpen uw droomkeuken op maat met voldoende opbergruimtes. Wij bieden u een ruime keuze aan materialen die niet enkel sterk zijn, maar ook makkelijk te reinigen.
Daarnaast is de keuze van uw werkblad ook een belangrijk punt, wij bieden u hiervoor een ruim assortiment aan. Tot slot werken we met kwaliteitsvolle producten zodat uw kwaliteitskeuken uw de nodige comfort biedt waarvan u jarenlang kunt genieten.

Woonkamers

Je interieur inrichten is op dit moment een hype, maar los hiervan is het inrichten van een interieur een belangrijke taak. Zo moet een interieur niet alleen mooi zijn, maar ook aangenaam en comfortabel om er elke dag in te leven. Wij zorgen voor een ontwerp met een persoonlijke en huiselijke sfeer waarbij de stijl over de ganse woning kan worden doorgetrokken. Wij luisteren aandachtig naar uw ideeën en geven vrijblijvend en ondersteunend interieuradvies. Voor een optimaal resultaat werken we samen met gespecialiseerde binnenhuisarchitecten. Naast de basiselementen zoals vloeren en muren is ook de keuze van het juiste meubilair een belangrijk onderdeel in elk interieur.

privacy
Kasten en dressings

Een dressing in uw woning is voor velen een droom. Het is de ideale plek om even tot rust te komen en uw kledij op elkaar af te stemmen. Maar daarnaast is het ook een ruime opbergruimte voor uw kledij, schoenen, handtassen en andere accessoires. Dressings en inloopkasten worden steeds vaker geïntegreerd in woningen. Een kamer die te klein is als slaapkamer wordt omgebouwd tot een dressing, hierbij is het dus belangrijk dat deze op maat gemaakt kan worden. De op maat gemaakte dressings bieden de maximale opbergruimte, geen enkele plaats gaat hierbij verloren.
We bekijken samen hoe we uw op maat gemaakte dressing tot stand kunnen brengen.

Badkamers

Er zijn genoeg redenen om uw badkamer praktisch en smaakvol in te richten denk bijvoorbeeld maar aan een frisse douche of een heerlijk bad.Maar heeft u geen idee hoe uw nieuwe badkamer er moet uitzien en biedt het internet u teveel keuze aan? Dan zorgen wij voor een badkamer die voldoet aan uw wensen. Indien u wel al een concreet idee hebt, dan zullen we zorgen dat dit idee werkelijkheid wordt. Een praktisch badkamermeubel is van cruciaal belang en met de nodige opbergruimte voor alle producties die er zich bevinden. Tevens moet dit meubilair resistent zijn tegen water en allerlei soorten producten die kunnen uitlopen, daarom bieden wij u enkel kwaliteitsvolle badkamers aan.Naast volledige projecten doen we ook badkamer renovaties.

Totaalprojecten

Bij onze totaalprojecten nemen we de volledige verantwoordelijkheid over het schrijnwerk, van het ontwerp tot de installatie. We luisteren naar uw wensen en ideeën, en werken nauw met u samen om een op maat gemaakt plan te creëren dat perfect past bij uw stijl en functionaliteitsbehoeften. Ons doel is om uw visie te realiseren en een ruimte te creëren die zowel esthetisch als functioneel is.